Instalarea aparatului de cafea 

Instalarea aparatului de cafea:

Compania „Djarvis" vă oferă o posibilitate atrăgătoare de a savura zilnic cea mai bună cafea şi băuturi fierbinţi aromate pe teritoriul întreprinderii Dvs. Suntem gata să vă ajutăm în crearea unei atmosfere confortabile pentru angajaţii, clienţii şi vizitatorii Dvs. Instalând un automat de cafea Rheavendors noi ne asumăm grija pentru deservirea sa şi vom asigura funcţionarea sa continuă. Veţi uita pentru totdeauna de toate problemele ce ţin de cumpărarea şi pregătirea băuturilor!

Condiţiile:

Angajaţii noştri vor alege pentru Dvs. cel mai potrivit automat de cafea, locul optim al amplasării sale, precum şi condiţiile de colaborare cu noi.

Noi vom aduce şi vom instala automatul de cafea în orice timp convenabil pentru Dvs. şi-l vom programa în modul potrivit pentru Dvs.

Vom deservi regulat automatele şi vom completa stocul de produse, urmărind atent care produse sunt cele mai întrebate anume în organizaţia Dvs. şi corectând sortimentul în caz de necesitate.

De acum veţi putea oricând să savuraţi cele mai bune varietăţi de cafea, oferite în cafenele de elită, direct în oficiul Dvs. Sunaţi-ne şi noi vom instala gratuit un automat de cafea pe teritoriul companiei Dvs. în Chişinău. După instalarea automatului de cafea băuturile vor fi oferite la întreprinderea Dvs. în timp util fără amânare, deoarece pregătirea lor durează doar câteva secunde. Pur şi simplu apăsaţi butonul, aşteptaţi 30 secunde şi cafeaua este gata. Un fapt important este că un automat de cafea vă va ajuta să scăpaţi de o cantitate mare de gunoi produs de pregătirea manuală a cafelei, nemaivorbind de cănile murdare. Ceainicele, vesela murdară, cafeaua solubilă - toate acestea rămân în trecut.